Miért a Balaton a tökéletes esküvői helyszín?

Megörökítjük életed legfontosabb pillanatait

Ajánlatot kérek!

Miért a Balaton a tökéletes esküvői helyszín?


Miért érdemes a Balatonnál esküdni?

Az esküvője napja a legtöbb ember számára egy meghatározó, fontos, nagy nap. Ezt még különlegesebbé lehet varázsolni egy nem mindennapi helyszín kiválasztásával, amit a násznép is könnyedén elér. És mi lehetne tökéletesebb, mint a Balaton partján sorakozó városkák egyike? 


Szép a táj

 

A Balaton parton egymást követik a szebbnél-szebb tájak, melyekben jólesik gyönyörködni, s melyek tökéletes hátteret szolgáltatnak a romantikus ceremónia alá, nem különben a tó. Azonban ez a táj nem csupán a szertartás során gyönyörű háttér, az esküvői fényképek is páratlan összhatással rendelkeznek. 

 

A Balaton türkizkék vize csodálatos hátteret szolgáltat az esküvői fotókhoz, egy jól megválasztott helyről pedig igazi álomképeket lehet készíteni az ifjú párról, a levendulák között sétálva, miközben elterül mögöttük a magyar tenger.

 

Könnyű megközelíteni

 

Amennyiben valaki nem a Balaton közelében lakik, de szeretné egy kicsit különlegesebb helyen tartani a lagziját, annak azért is remek választás a nagy kék tó, mert könnyen elérhető, könnyű megközelíteni.

 

Csupán néhány óra autóúttal az ország szinte bármely részéről oda lehet érni, így biztosan minden meghívott meg tud jelenni a jeles alkalmon, ellenben például egy külföldön tartott esküvővel.

 

Számos lehetőség van

 

A Balaton partján élők is tudják, mennyire romantikus a festői táj, ezért számos lehetőséget találni esküvők helyszínéül. Éttermek, hotelek egyaránt szívesen fogadják az érdeklődőket és segítenek nekik még emlékezetesebbé tenni a nagy napot.

 

Mivel bőven lehet miből válogatni, igazán könnyen meg lehet találni azt a lagzi helyszínt, ami megfelel az ifjú pár vágyainak. Hiába a világ összes virága és szalagja, egyetlen dekoráció sem fogható a Balaton nyújtotta háttérnél.

 

Ráadásul a környék otthont ad remek borászatoknak is, így az esküvőn is lehetőség nyílik a felvidék borászainak legjobb borait iszogatni, élvezni a borvidék édes zamatát az ifjú pár tiszteletére.

 

Esküvő a hajón

 

Amennyiben valakik igazán különlegessé szeretnék tenni a napjukat, azok akár egy hajón is összeköthetik az életüket a Balaton kéklő vizén. Egy ilyen ceremónia igazán kivételessé teszi két ember szövetségét, és felidézi a régi hagyományt, mikor még a kapitányok gyakori dolga volt az esküvők celebrálása. Ezt követően pedig jöhet a mulatság valamelyik partmenti vendéglátóegységben!

Szerző: Puskás Rékka

címkék:

Kommentek


Esküvői fotózás

Esküvői fotózás

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

Rendezvényfotózás

Rendezvényfotózás

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának! 

Családi fotózás

Családi fotózás

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 


Maradandó emlékeket alkotunk...


Cikkek

Miért fontos az imázsfilm?

Mikor célszerű az imázsfilm készítés?

Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.

Minőségi videót szeretnél?

5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés

Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 

Mit érdemes tudni a termékfotózásról?

Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?

Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!

Miért érdemesebb a rendezvényfotózást profikra bízni?

5 ok, amiért jobb a rendezvényfotózás folyamatát profikra bízni

Az okostelefonoknak köszönhetően szinte mindenki képessé vált jó minőségű képek készítésére, azonban ez nem jelenti azt, hogy a fotózás minden fortélyát is ismernék. Ugyanez vonatkozik a rendezvényekre is; hiába van a szervezőnek kamerája, jobban jár, ha a rendezvényfotózás lebonyolításával inkább egy profit bíz meg – íme 5 ok, hogy miért!