5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés

Főoldal > 5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés


2021/02/04
Puskás Rékka

Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 

Minőségi videót szeretnél?

Esküvői videó készítés

 

Az egyik legkézenfekvőbb eset, amikor fontos a jó minőségű videó készítés, az esküvők. Mindenki azt szeretné, hogy az esküvői videója jó beállításokkal, megfelelő fényviszonyokkal és nagy felbontásban legyen megörökítve. Épp ezért érdemes ezzel megbízni egy profit, aki tisztában van vele, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a rendelkezésére álló lehetőségekből, miközben az ifjú pár önfeledten élvezheti a Nagy Napot. 

Videó készítés céges rendezvényen

 

Szintén nagyon fontos a minőségivideó készítés a különböző céges rendezvények során, hiszen ezeket a filmeket később is felhasználhatja a vállalat, akár a marketingtevékenységében, akár a közösségi média felületein, vagy épp a honlapján. Ilyen céges rendezvények lehetnek megnyitók, konferenciák, de akár csapatépítő tréningek is; egyszóval olyan események a cég életében, melyekről a későbbi felhasználás érdekében szerencsésebb jó minőségi felvételeket készíttetni egy szakemberrel.

 

Videó készítés imázsfilmhez

 

A cégek esetében nem csak a különböző rendezvényeken érdemes profit fogadni a filmezéshez, a minőségi videó készítés történhet imázsfilm készítés céljából is. Az imázsfilm egyfajta reklámfilm, általában csak néhány perces és remek eszköz arra, hogy bemutassa egy cég céljait, előnyeit, pozitívumait, esetleg egy táj, vidék, akár település szépségeinek reprezentálására is kiválóan alkalmas.

 

Hangulat videó készítés éttermeknek

 

A profi videó készítés nem csak rendezvényeken jöhet jól; éttermek esetében például egy minőségi hangulat videó nem csak a tereket, az éttermet mutatja be, hanem az ott uralkodó légkört, a vendégek hangulatát is. Egy ilyen videó sokkal vendégcsalogatóbb, mint bármilyen fotó, vagy felhívás – a célközönség ugyanis azzal szembesül, hogy milyen elégedettek azok, akik a filmben szerepelnek, amit aztán ők is meg akarnak majd tapasztalni.

 

Bemutató videó készítés hoteleknek

 

Hotelek esetében egy bemutatkozó kisfilm is sokkal beszédesebb a képeknél, véleményezéseknél, ezért ebben az esetben is fontos a minőségi videó készítés, mely bemutatja a szálloda adottságait – az elhelyezkedést, a szobákat, az étkezőt, wellnessrészleget és mindent, amit a hotel szeretne kiemelni.Legfrissebb cikkek


Mikor célszerű az imázsfilm készítés?
Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.
5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés
Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 
Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?
Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!
CSALÁDI FOTÓZÁS

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

MARADANDÓ EMLÉKEKET ALKOTUNK