6 pillanat, amit egy drón fotózás a Balatonnál még varázslatosabbá tehet

Főoldal > 6 pillanat, amit egy drón fotózás a Balatonnál még varázslatosabbá tehet

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

6 pillanat, amit egy drón fotózás a Balatonnál még varázslatosabbá tehet


2020/11/04
Singula Art & Business

A Balatonról és környékéről mesés képeket lehet készíteni, hiszen megbabonázóan szép mind a tó, mind a körülötte fekvő táj. Még elképesztőbb fényképek készülhetnek a magasból, így a drón fotózás a Balatonnál egészen különleges felvételeket eredményez. Íme 6 olyan pillanat, alkalom, ami drónfelvételen még elképesztőbben fest!

Drón fotózás a Balatonnál a lélegzetelállító képekért

Drón fotózás a Balatonnál naplementekor

 

A naplemente szépsége évezredek óta ejti ámulatba az embereket. Hiába láttunk már százat, a százegyedik ugyanúgy ámulatba ejt minket, mint az első. Egy ilyen pillanat megörökítésére az egyik legjobb módszer a drón fotózás a Balatonnál, hiszen így madártávlatból lehet csodálni, ahogy a lenyugvó Nap különleges fénybe vonja a tájat. 

A drón fotózás a Balatonnál nem csak a színpompás tájat mutatja be, hanem a tó vizén megcsillanó utolsó sugarak játékát is, mielőtt a nappal átadja a helyét az éjszakának. Különleges átmenet ez a két napszak között, hiszen még a Nap az uralkodó égitest, ami a horizonthoz közelítve az éjszakai megpihenés ígéretével kecsegtet.

 

Napfelkelte megörökítésére is ideális a drón fotózás a Balatonnál

 

A drón fotózás a Balatonnál nem csak a naplementéket őrzi meg színpompás képekben, hanem annak párját, a napfelkeltét is. Amikor elkezd világosodni az ég és ébredezni a világ, a felkelő Nap sugarai ismét rendkívüli színvilágot teremtenek, mely különbözik a naplemente színeitől, de épp annyira megkapó látvány.

 

A drón fotózás a Balatonnál lehetőséget nyújt arra, hogy életet adó csillagunk első sugarait meg lehessen örökíteni, méghozzá a magasból. Az elkészült felvételek hűen tükrözik, hogyan veszi át a sötétség helyét a fény, hogyan változik a levegő színe és a tó vizének tónusa a napkelte során. 

 

Igazán látványos városképekhez is remek a drón fotózás a Balatonnál

 

A drón fotózás a Balatonnál arra is kiválóan alkalmas, hogy egyes városokról, községekről felülnézetből készülhessenek fényképek, melyek egy, a talajon álló ember számára egyébként láthatatlan módon mutatják meg az adott települést.

 

A magasból a térképekhez hasonlatos felvételeket lehet készíteni, ebben segít a drón fotózás a Balatonnál. Kedvenc helyeink madártávlatból való megörökítése így jó minőségben történik, az eredmény pedig egyszerre szemet gyönyörködtető és érdekes, remek ajándék lehet egy ilyen kép egy olyan ember számára, akinek a szívéhez közel áll az adott település.

 

Drón fotózás a Balatonnál a Kékszalag alatt

 

Nem csak a Nap horizonton való átlépését, vagy városképeket lehet így készíteni: a drón fotózás a Balatonnál a Kékszalag idején látványos és pontos képek elkészülését teszi lehetővé a verseny alatt. 

 

Bár az induló vitorlásokat a partról is figyelemmel lehet kísérni, a drón fotózás a Balatonnál sokkal magával ragadóbb fényképeket eredményez, ráadásul jelentősen könnyebb a megfelelő szöget megtalálni, hiszen a drón nincs földhöz kötve. 

 

Drón fotózás a Balatonnál a szebbnél-szebb tájakon

 

A magyar tengert minden irányból gyönyörű tájak ölelik körbe, a drón fotózás a Balatonnál pedig lehetővé teszi ezeknek a megörökítését nem csak jó minőségben, de új szemszögből is. Igen látványosak felülnézetből a levendulások, vagy épp az őszi színekbe öltözött fák. 

 

A drón fotózás a Balatonnál teret enged olyan tájképek elkészülésének, melyeket kizárólag a magasból lehet kivitelezni. Az új szemszögnek köszönhetően a már ismert tájak is új módon mutatkoznak be.

 

Fesztiválok, utcabálok alatt drón fotózás a Balatonnál

 

A Balaton partján, különösen a nyárias időszakban számos fesztivált, illetve utcabált rendeznek. A drón fotózás a Balatonnál módot kínál arra, hogy ezeket felülnézetből, jó minőségű képeken is viszont lehessen látni. Az emberek kavalkádja, a színes fények és a helyszínek remek alapot nyújtanak a nagyszerű képek elkészüléséhez.Legfrissebb cikkek


Mikor célszerű az imázsfilm készítés?
Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.
5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés
Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 
Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?
Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!
CSALÁDI FOTÓZÁS

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

MARADANDÓ EMLÉKEKET ALKOTUNK