Amit a rendezvényfotózásról tudni érdemes

Főoldal > Amit a rendezvényfotózásról tudni érdemes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Amit a rendezvényfotózásról tudni érdemes


2020/11/02
Puskás Rékka

Bizonyára mindenki hallotta már a kifejezést: rendezvényfotózás. Azonban azt, hogy ez pontosan mit is jelent, már sok esetben nehezebb körvonalazni. Ebben a cikkben részletesen bemutatom, hogy pontosan mi is az a rendezvényfotózás, miért jó, miért hasznos, valamint azt is, hogy kik számára megfontolandó opció egy ilyen fotózás megszervezése.

Amit a rendezvényfotózásról hasznos tudni

Mi is az a rendezvényfotózás?

 

A rendezvényfotózás egy fotózás, mely során egy adott esemény pillanatai kerülnek megörökítésre. Ez lehet akár egy étterem rendezvénye, például egy szülinap. Lehet akár egy hotel rendezvénye, amelyről jó minőségű fényképeket szeretnének, például egy megnyitó, évforduló, esetleg a tulaj szülinapja, vagy felújítás befejezése. Cégek részére is lehet rendezvényfotózást igényelni, konferenciákra, ünnepélyekre, megemlékezésekre. Olyan rendezvényekre, amelyek fényképen való viszontlátása a későbbi felhasználás érdekében még hasznosnak bizonyulhat a cég számára. 

Miért jó egy rendezvényfotózás?

 

Egy rendezvényfotózás több okból is hasznos lehet. Egyfelől, az itt készült képek remekül használhatóak sajtóanyagként. Másfelől, mert a marketing tevékenységekhez is jól jön. A jó minőségű képeket fel lehet használni reklámokban, szórólapokon, social media felületeken, mint a Facebook vagy az Instagram, és persze a cég saját honlapján is.

 

Egy jó minőségű, igényes kép többet mond ezer szónál, ezért érdemes profikat felbérelni, akik pontosan tudják, az adott helyből milyen lehetőségeket lehet kihozni. Rengeteg dobhat néhány jó fotó a cég megítélésén, nem utolsósorban pedig növeli a népszerűséget is.

 

A rendezvényfotózás hosszútávú haszna

 

A rendezvényfotózásoknak hosszútávú haszna is van, hiszen ezek a képek évekkel később is használhatóak, sőt, akár évtizedekkel később is, egyes céges eseményeken. Hosszútávon a profi fényképek használata azt a képet sugallja a szervezetről, amelyet ő a képen láttatni akar. Ennek következtében pedig olyanná válik, amilyennek az ideális megtestesülését képzelte el. És nem ez minden szervezet, cég vágya?

 

Kinek ajánlott a rendezvényfotózás? 

 

A rendezvényfotózás szolgáltatás minden olyan esemény során ajánlott, amelyről jó minőségű képeket szeretnének, profi szakemberek által, akik ki tudják használni a tér nyújtotta lehetőségeket a remek végeredmény érdekében. Éttermeknek, hoteleknek, cégeknek egyaránt érdemes legalább egyszer fotóst bérelnie, mert nem csak, hogy nem kell a fényképezéssel foglalkozni, de ráadásul profi képek fognak elkészülni.Legfrissebb cikkek


Mikor célszerű az imázsfilm készítés?
Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.
5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés
Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 
Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?
Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!
CSALÁDI FOTÓZÁS

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

MARADANDÓ EMLÉKEKET ALKOTUNK