Családi fotózás – a legszebb pillanatok profi minőségben

Főoldal > Családi fotózás – a legszebb pillanatok profi minőségben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Családi fotózás – a legszebb pillanatok profi minőségben


2020/11/30
Puskás Rékka

Manapság egyre elterjedtebb az is, hogy egyes ünnepekkor, alkalmakkor az emberek családi fotózás által szeretnének egy emléket az adott időszakból. Ez lehet egy ünnep kapcsán, vagy csak úgy, minőségi képek készíttetése miatt. Ebben a cikkben leírom, a Singula Art & Business „Családi fotózás” szolgáltatásának keretében milyen kategóriák találhatóak, illetve melyiket mikor érdemes igényelni.

Profi minőségű családi fotók

Mit takar a családi fotózás kifejezés?

 

A családi fotózás kifejezés számos alkategóriát tartogat magában, a gyűjtőnév alapvetően arra utal, hogy a többi szolgáltatással ellentétben, itt magánszemélyek részére készülnek a képek.  

A családi fotózás során a cél szép emlékek létrehozása magas minőségű képeken, míg a többi szolgáltatás igénylése mögött marketinges célok is megbújnak. Ezek a képek a családnak, barátoknak készülnek, nem pedig egy cég weboldalára, vagy reklámanyagába.

 

Milyen szolgáltatások tartoznak a családi fotózás kategóriába?

 

A családi fotózás szolgáltatás első alkategóriája a glamour fotózás. Ez a műfaj inkább csábos, romantikus, az itt készült képeket leggyakrabban a kedvesüknek adják az alanyok, például naptár formájában. Ebbe a kategóriába tartozik még a fürdőruhás fotózás is, ha az idő engedi. Ilyen képek készülhetnek ajándékba karácsonyra, Valentin-napra, vagy épp születésnapra is.

 

A kismama fotózást is megtalálni a családi fotózás szolgáltatás alatt. Ez egy olyan fotózás, ahol a boldog leendő szülők, illetve a pocaklakó vannak a középpontban. A kismama fotózáson természetesen az apukák is jelen lehetnek, sőt, az a szerencsés, ha olyan képek is készülnek, ahol papa-mama egyaránt jelen van. Természetesen ennek a fajta fotózásnak akkor van itt az ideje, amikor még nem született meg a baba, de a pocak már látszik. 

 

Az családi fotózás további alkategóriája az újszülött fotózás. Ennek célja, hogy a kis jövevény első napjai meg legyenek örökítve, akár a család többi tagjának a számára, akár a gyerekszoba falára. Ez az egyik legbensőségesebb fotózás, hiszen a friss család első közös időszakát mutatja be. Mivel a kisbabák kéthetesen már nőnek, az újszülött fotózást az első tíz napban szokták javasolni a fényképészek.

 

Az újszülött mellett a családi fotózás szolgáltatásban babafotózás is megtalálható. Ez hasonló, mint az újszülött, a különbség elsősorban annyi, hogy a „baba” időszak tovább tart, mint az újszülött. Természetesen ezeken a képeken is a boldog kis család van a középpontban, így az itt készült fotók kiválóak képeslapnak, naptárnak vagy ajándéknak a nagyszülők részére.

 

És persze a klasszikus családi fotózás is elérhető szolgáltatás. Itt valóban az a fontos, hogy a képeken egy boldog család köszönjön vissza, függetlenül attól, hogy ki hány éves. Ezek a képek készülhetnek ajándékba, vagy csak azért, hogy legyen egy jó minőségű nagy kép a nappali falán a családról.Legfrissebb cikkek


Mikor célszerű az imázsfilm készítés?
Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.
5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés
Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 
Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?
Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!
CSALÁDI FOTÓZÁS

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

MARADANDÓ EMLÉKEKET ALKOTUNK