Érj el még több embert a hotel fotózás segítségével!

Főoldal > Érj el még több embert a hotel fotózás segítségével!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Érj el még több embert a hotel fotózás segítségével!


2021/01/07
Singula Art & Business

Egy kép többet mond ezer szónál, ezért kiemelten fontos, hogy az a kép a lehető legjobb minőségű legyen, illetve a célnak leginkább megfeleljen. A jó minőségű képek elkészülésének érdekében épp ezért érdemes a hotel fotózás folyamatát szakemberre bízni, akinek a tudása és felszerelése egyaránt megvan a nívós eredmény eléréséhez.

Miért jó a hotel fotózás?

Mi is az a hotel fotózás, és mikor érdemes igényelni?

 

Ahhoz, hogy egy szálloda sikeres legyen, elengedhetetlen, hogy olyan képeket reprezentáljon magáról, amelyek témája és minősége is azt szolgálja, hogy minél többen keressék fel az adott hotelt. Épp ezért, ha valaki sikerre akarja vinni a szállodáját, mindenképpen érdemes elgondolkodni a hotel fotózás lehetőségén. A hotel fotózás során az adott szálloda különböző aspektusai kerülnek bemutatásra, több alkategóriában, amelyekről bővebben lentebb olvashatsz. 

Mit nyújt a hotel fotózás?

 

Számos érv szól amellett, hogy a hotel fotózás folyamatát miért érdemes profikra bízni, akiknek ez a szakterülete. A szakemberek ugyanis nem csak magas minőségű képeket tudnak elkészíteni, de tisztában vannak olyan szakmai fogásokkal is, amelyekkel még jobb eredményeket lehet elérni. Ilyen például a megfelelő fénybeállítás, az ideális szögek beállítása, vagy épp a berendezés elhelyezkedése a fotón.

 

Amennyiben a hotel fotózás profikra van bízva, akkor garantáltan olyan, jó minőségű képek fognak elkészülni, melyeket aztán számos helyen lehet újra felhasználni – a marketingtevékenységben, reklámanyagokban, a weboldalon, de akár magában a szállodában is, kitéve a falra.

 

Milyen alkategóriái vannak a hotel fotózás szolgáltatásnak?

 

A hotel fotózás fogalma egyfajta gyűjtőnév, amely számos alkategóriát foglal magába. Természetesen nem kötelező egyiket sem választani, hanem a megrendelő és a fotós megbeszélik, hogy az adott szálloda esetében milyen típusú képekre van igény, illetve, milyen képeket érdemes készíteni.

 

A hotel fotózás szolgáltatásba beletartozik az enteriőr fotózás. Az enteriőr fotózás során a belső terek kerülnek megörökítésre, méghozzá a lehető legkevesebb torzulással a képen. Ehhez nem elegendő egy telefon kamerája, még akkor sem, ha egyébként jó képeket csinál. Ahhoz, hogy profi enteriőr fotók készüljenek, ehhez megfelelő felszerelésre, illetve a fotós tudására van szükség, amellyel az ilyen jellegű fényképezéseket koordinálja.

 

Egy másik alkategória a hotel fotózás szolgáltatáson belül a hangulatfotók készítése. Ezeken a képeken nem a belső tereken van a hangsúly, ezért több embert is láthatunk rajtunk. Itt az a cél, hogy egy bizonyos hangulat köszönjön vissza a képekről – akár barátságos, akár modern, akár luxushangulat. 

 

És természetesen a hotel fotózás részeként lehetőség van rendezvényfotózásra is, egy, a hotelben megtartott eseményt ilyen módon jó minőségű képeket lehet viszontlátni. Ilyen esemény lehet egy megnyitó, egy konferencia, bármilyen olyan rendezvény, amelynél  hotel szempontjából lényeges, hogy valóban nívós képek készüljenek el.Legfrissebb cikkek


Mikor célszerű az imázsfilm készítés?
Napjainkra egyre jellemzőbb, hogy a cégek, szervezetek már nem csupán képeket és szöveges tartalmakat használnak a marketingtevékenységük során, hanem imázsfilmeket is. De pontosan mi is az az imázsfilm, milyen esetekben érdemes csinálni, és mire érdemes figyelni az imázsfilm készítés során? Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben a cikkben.
5 eset, amikor fontos a minőségi videó készítés
Az okostelefonok korában már mindenki tud videókat készíteni, amelyeknek már a felbontása is elég nagy. Azonban a készülékek fejlődése nem jelenti azt, hogy mindenki tisztában van a videó készítés minden fortélyával. Egyes esetekben pedig nagyon is fontos a jó minőségű videók elkészülte – erre mutatok most 5 példát. 
Termékfotózás – mit érdemes tudni róla?
Azoknak a cégeknek, melyek különböző termékeket forgalmaznak, árusítanak, elengedhetetlen, hogy a produktumokról megfelelő minőségű képek készüljenek – ebben segít a termékfotózás. De mi is pontosan az a termékfotózás, miért van olyan nagy szerepe, és miért érdemes ezzel a feladattal szakemberekhez fordulni? Ebből a cikkből kiderül!
CSALÁDI FOTÓZÁS

A családdal eltöltött boldog pillanatok megfizethetetlenek. Gondoskodunk róla, hogy a legszebb percekre, a legapróbb részletekre is hosszű-hosszú ideig emlékezhessetek! 

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Legyen szó bármilyen üzleti, vagy privát eseményről, nem múlhat el anélkül, hogy örök emlékekké avanzsálnának!

ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Izgatott készülődés, megható pillanatok, boldogító igen. Akár a nagy nap minden percét végigkövetjük veletek, hogy évtizedekkel később is átélhessétek esküvőtök napját a fotókat nézegetve.

MARADANDÓ EMLÉKEKET ALKOTUNK